10/22

ШК Алкалоид го подели третото место на ЕКК 2018!

Со убедливата победа во последното коло ...

10/22

Минимален пораз на ШК Алкалоид на Европскиот Клупски Куп 2018

Екипата на Алкалоид го забележа првиот пораз ...

10/17

Дербито во петтото коло заврши нерешено

ШК Алкалоид во петтото коло на Европскиот Клупски Куп ...

10/16

Дербито на четвртото коло од Европскиот Клупски Куп 2018 за ШК Алкалоид

Во четврото коло Алкалоид се сретна со...

10/15

Трета победа на ШК Алкалоид во третото коло на Европскиот Клупски Куп 2018

Во третото коло ШК Алкалоид се сретна со...

10/15

ШК „Алкалоид‘‘ стартуваше со две победи на Европскиот Клупски Куп 2018

На Европскиот Клупски Куп 2018, кој што се одржува ...

13/09

ШК „Алкалоид“ се подготвува за Европскиот Клупски Куп 2018


Шаховскиот клуб „Алкалоид“, повторно...