17/11

АЛКАЛОИД се пласира на четврто место на Европскиот Клупски Куп 2019

Нов европски клупски првак во шах е ...

16/11

АЛКАЛОИД во победничка серија на Европскиот Клупски Куп 2019

Во шестото коло ...

15/11

АЛКАЛОИД со максимална победа во петтото коло на Европскиот Клупски Куп 2019

Co максимален резултат 6:0 ...

14/11

Висока победа за АЛКАЛОИД во четвртото коло на Европскиот Клупски Куп 2019

Шахистите на Алкалоид успешно...

13/11

Минимален пораз на ШК АЛКАЛОИД во третото коло на Европскиот Клупски Куп 2019

Во дерби мечот на третото коло ...

12/11

Втора победа на ШК АЛКАЛОИД на Европскиот Клупски Куп 2019

Во второто коло на Европскиот Клупски Куп во шах ...

11/11

Шаховскиот Клуб АЛКАЛОИД стартуваше со победа на Европскиот Клупски Куп 2019

Шахистите на АЛКАЛОИД, успешно стартуваа ...

11/08

Шаховскиот Клуб АЛКАЛОИД повторно на Европскиот Клупски Куп 2019

од 10 до 16 Ноември во Улцињ ...