14/05

ТОНИ ЛАЗОВ ЈА ОСВОИ ТРЕТАТА НОРМА ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН МАЈСТОР

На силниот меѓународен турнир...

повеќе..

13/12

ЕКИПНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА МЛАДИ ДО 16 ГОДИНИ ЗА 2018

Јуниорската екипа на „ШК Алкалоид 1“...

повеќе..

04/12

Тони лазов со втора норма за интернационален мајстор

На Светското младинско првенство, кое што се...

повеќе..

Спонзор и официјални шаховски организации