Добредојдовте на официјалната страница на

Шаховски клуб АЛКАЛОИД

ЕВРОПСКИ КЛУПСКИ ШАМПИОН ВО 2016!

ЕВРОПСКИ КЛУПСКИ ВИЦЕШАМПИОН ВО 2017!

Најтрофеен клуб во Македонија

Многукратен македонски шампион во машка и женска конкуренција

Најдобри тренери

Интернационални мајстори и велемајстори во машка и женска конкуренција

Најдобри школи

Јуниорски шаховски школи во повеќе градови во Македонија, литература, препораки, линкови...

Вести

Европски клупски купови

За нас

Најдобриот шаховски клуб во државата

MИСИЈА, ВИЗИЈА, OПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

0

Години искуство

0 +

Членови

0 +

Број на членови

0 +

Трофеи и медали

0 +

Професионален тим

Придружете ни се!Запишете го вашето дете во нашите шаховски школи!