ИНДИВИДУАЛНИ ШАМПИОНАТИ НА МАКЕДОНИЈА

Членови на ШК Алкалоид – шампиони на Македонија во машка конкуренција од 1991 година:

Од одиграни вкупно 32 шампионати (во 2020 поради Ковид шампионатот не се одигра), членовите на ШК Алкалоид освоиле 24 шампионски трофеи.

2023ВМ Звонко Станојоски2009ВМ Влатко Богдановски
2022ИМ Филип Панчевски2006ВМ Звонко Станојоски
2021 Филип Михов2005ВМ Звонко Станојоски
2020ИМ Филип Панчевски2003ВМ Звонко Станојоски
2019ВМ Кирил Георгиев2000ВМ Трајко Недев
2018ИМ Филип Панчевски1998ВМ Драгољуб Јаќимовиќ
2016ИМ Филип Панчевски1997ВМ Трајко Недев
2015ВМ Звонко Станојоски1996ВМ Драгољуб Јаќимовиќ
2014ИМ Филип Панчевски1995ВМ Влатко Богдановски
2013ВМ Влатко Богдановски1994ВМ Роландо Кутиров
2012ИМ Филип Панчевски1993ВМ Влатко Богдановски
2011ВМ Трајко Недев1992ВМ Звонко Станојоски
2010ИМ Филип Панчевски1991ИМ Никола Димовски

Членови на ШК Алкалоид – шампиони на Македонија во женска конкуренција од 1991 година:

Од одиграни вкупно 19 шампионати, членовите на ШК Алкалоид освоиле 18 шампионски трофеи.

2023ЖФМ Моника Стојковска2002ЖИМ Габриела Коскоска
2022ЖФМ Моника Стојковска2001ЖИМ Габриела Коскоска
2011ЖИМ Габриела Коскоска1997Александра Јаневска
2008ЖИМ Габриела Коскоска1996ЖИМ Габриела Коскоска
2007ЖФМ Весна Секуловска1995ЖФМ Весна Секуловска
2006ЖИМ Габриела Коскоска1994ЖИМ Габриела Коскоска
2005ЖИМ Габриела Коскоска1993ЖИМ Габриела Коскоска
2004ЖИМ Габриела Коскоска1992ЖИМ Габриела Коскоска