Шахисти

Наши истакнати машки членови

биографија

биографија

прочитај повеќе

Трајко Недев

биографија

биографија

прочитај повеќе

Филип Панчевски

биографија

биографија

прочитај повеќе

Филип Михов

биографија

биографија

прочитај повеќе

Роландо Кутиров

биографија

биографија

прочитај повеќе

Дејан Стојановски

биографија

биографија

прочитај повеќе

Драгољуб Јакимовиќ

биографија

биографија

прочитај повеќе

Звонко Станојоски

биографија

биографија

прочитај повеќе

Тони Лазов

биографија

биографија

прочитај повеќе

Влатко Богдановски