Наши вредности

Европски Првенства за јуниори 2016, Чешка, Прага.

17-28.08.2016

Европска Шаховска Унија

Јуниорите на ШК Алкалоид со тренерот ВМ Трајко Недев

ШФМ


ШК Алкалоид со уште една шампионска титула.

Екипен Шампионат на Македонија за 20112.08.2016

Отворено Меѓународно Првенство на Македонија за 2016 година

16-24.07.2016

ШФМ
ИМ Филип Панчевски со уште една шампионска титула.

ШФМЈуниорите на ШК Алкалоид се закитија со победнички пехари и медали, со тренерот
ИМ Дејан Стојановски

Јуниорски Првенства на Македонија за 2016
16-21.06.2016

Отворен меѓународен брзопотезен турнир на Алкалоид за 2016.20.03.2016

Алкалоид
ИМ Филип Панчевски
победник на турнирот

Алкалоид
ИМ Филип Панчевски
победник на турнирот

Отворен меѓународен турнир во забрзан шах на Алкалоид за 2015


06.12.2015

Светски Првенства за јуниори 2015, Грција, Порто Карас
25.10-05.11.2015

ФИДЕ (Светска Шаховска Федерација)


Јуниорите на ШК Алкалоид со тренерот ВМ Влатко Богдановски

Европска Шаховска Унија
Екипата на ШК Алкалоид

Европски Клупски Куп за 2015 година, Скопје.17-25.10.2015

Отворено Меѓународно Првенство на Македонија за 2015 година.


22-30.08.2015

ШФМ

ВМ Звонко Станојоски
со уште една шампионска титула

Европска Шаховска Унија
униорите на ШК Алкалоид:
Лазов, Константинов и Михов

Европски Првенства за јуниори во забрзан и брзопотезен шах, Србија, Нови Сад


01-06.08.2015